Aura & Chakra Healing

"Wonderen zijn niet in tegenspraak met de natuur,
maar alleen in tegenspraak met wat wij van de natuur weten".

(St. Augustinus)

Ieder mens (en ieder dier) heeft een energieveld rondom het fysieke lichaam, genaamd aura. Ook heeft ieder levend wezen chakra's. Dit zijn de energiecentra in ons lichaam, zij nemen energie op en verdelen dit over het lichaam. Door invloeden van buitenaf, kunnen wij uit balans raken, met als gevolg disharmonie en (uiteindelijk) ziekte. Het doel van Aura & Chakra Healing is om blokkades en disharmonie op te sporen, te analyseren en te behandelen.

Tijdens een healingconsult maak ik de aura schoon en herstel ik de balans in de chakra's. Het contact met de aarde en met de bron wordt hersteld en de energie kan weer vrij door het lichaam stromen. Hiervoor maak ik gebruik van de kosmische energie, die ik via mijn handen doorgeef. Indien nodig gebruik ik Bach Bloesem Therapie en Kristal & Edelsteen Therapie als ondersteuning om de balans in de aura en chakra's te herstellen. Door het doorgeven van de kosmische energie wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en de klachten worden op een natuurlijke manier verholpen of verminderd.

Een healing kan heel goed helpen bij o.a. rug-, nek- & schouderklachten, gewrichtspijnen, overbelasting & blessures, stressgerelateerde klachten (bijv. spanningshoofdpijn, slapeloosheid, spierverkrampingen), diverse stoornissen (bijv. angststoornissen, eetstoornissen), depressieve klachten, herstel na ziekte of na een operatie, enzovoort. Het is in te zetten bij iedere vorm van disbalans en pijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Aura & Chakra Healing kan zowel bij mensen als bij dieren ingezet worden, ongeacht leeftijd (ook bij jonge kinderen en baby's). Een healing is heel goed te combineren met Bach Bloesem Therapie en kristal- & edelsteentherapie, omdat deze natuurlijke geneeswijzen elkaars werking versterken.

Uiteraard is Aura & Chakra Healing niet bedoeld als vervanging van behandeling door een huisarts of specialist.

---

Behalve consulten, geef ik ook de cursus Energetische Therapie. Je ondergaat tijdens deze cursus zelf een uitgebreid healing- en transformatieproces en bent na het volgen van deze cursus ook in staat om dit voor anderen in de praktijk te brengen.