Communiceren met dieren

"Until one has loved an animal,
a part of one's soul remains unawakened"

(Anatole France)

Telepathisch of intuïtief communiceren met dieren is het uitwisselen van informatie tussen mens en dier via gedachten, beelden en gevoelens. Het is een universele taal: je wisselt energie uit met een dier en die energie komt binnen in een vorm die voor jou en het dier begrijpelijk is. Intuïtieve communicatie is de taal van het hart, de universele taal waarmee alle vormen van bewustzijn met elkaar kunnen communiceren. Je bent dus ook niet gebonden aan landsgrenzen. Je kunt net zo makkelijk communiceren met het dier van de buren, als met een dier aan de andere kant van de wereld. Je kunt ook contact leggen met de ziel van een overleden dier. De ‘grens’ tussen ‘deze en gene zijde’ vormt geen enkele barrière.

Als kind zien we dieren als onze gelijken. We spreken dezelfde taal en communiceren telepatisch met elkaar. Naarmate we ouder worden komen we steeds verder van ons contact met hen af te staan. Gelukkig is het mogelijk om weer terug te gaan naar deze mooie en natuurlijke manier van communiceren met elkaar.

Diercommunicatie kan uitkomst bieden bij gedragsproblemen, angsten, ziekte, problemen tussen dieren onderling, vakantie, verhuizing, overlijden, enzovoort. Ook als er schijnbaar niets aan de hand is, maar je hebt toch het gevoel dat er iets mis is (omdat je dier zich anders gedraagt of niet lekker in zijn/haar vel zit) kan ik contact leggen om te vragen wat er aan de hand is. Ik kan extra ondersteuning bieden in de vorm van Bach Bloesem Therapie en/of Kristal & Edelsteen Therapie. Ook is het mogelijk dat ik je dier een healing geef, zodat je dier weer lekkerder in eigen vel komt te zitten.

Om contact te kunnen leggen met je dier heb ik een aantal gegevens nodig: naam, geslacht, (geschatte) leeftijd, een foto (of beschrijving) en de reden waarom je een consult aanvraagt. Het is niet nodig om met je dier langs te komen, want communiceren met dieren werkt zoals gezegd prima op afstand. Zodra ik contact heb gehad met je dier, neem ik contact met je op (of maken we een afspraak) voor de telefonische nabespreking.

Uiteraard is communiceren met dieren niet bedoeld als vervanging van behandeling door een dieren- of veearts.

Frederike+Kathy

Frederike+Kathy