Healing voor Dieren

"The greatness of a nation and it's moral progress
can be judged by the way it's animals are treated".

(Gandhi)

Net als mensen, hebben ook dieren een energieveld of energetisch lichaam rondom hun fysieke lichaam, genaamd aura. Ook heeft ieder dier chakra's. Dit zijn de energiecentra in het lichaam; zij nemen energie op uit het energetische lichaam en verdelen dit over het fysieke lichaam. Door invloeden van buitenaf kunnen dieren, net als wij, uit balans raken, met als gevolg disharmonie en (uiteindelijk) ziekte. Het doel van healing voor dieren is om blokkades en disharmonie in het dier op te sporen, te analyseren en te behandelen.

Tijdens een healingconsult maak ik de aura schoon en herstel ik de balans in de chakra's. Het contact met de aarde en met de bron wordt hersteld en de energie kan weer vrij door het lichaam stromen. Hiervoor maak ik gebruik van de kosmische energie, die ik via mijn handen doorgeef. Indien nodig gebruik ik Bach Bloesem Therapie en Kristal & Edelsteen Therapie als ondersteuning om de balans in de aura en chakra's van het dier te herstellen. Door het doorgeven van de kosmische energie wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en de klachten worden op een natuurlijke manier verholpen of verminderd.

Aura- & chakrahealing kan zowel bij mensen als bij dieren ingezet worden, ongeacht leeftijd. Een healing is heel goed te combineren met Bach Bloesem Therapie en Kristal & Edelsteen Therapie, omdat deze natuurlijke geneeswijzen elkaars werking versterken.

Uiteraard is healing voor dieren niet bedoeld als vervanging van behandeling door een dieren- of veearts.

"Dat een hond geen ziel zou hebben, is een foute waarneming.
Men moet ogen hebben om te zien,
men moet de zegen van een god hebben
om het te doorgronden.
De meeste mensen hebben ogen noch de zegen van een god.
Dat zijn de hoogmoedigen, die niet bevatten
dat een dier niet minderwaardig is aan een mens.
Men is wat men is,
en men kan slechts worden wat men in zich heeft.
De mens is in staat zich van het dier te onderscheiden, dat is zo,
Maar wat is het onderscheid waard als het niet leidt tot een besef van evenwaardigheid?
"
(Herman Brusselmans)