Cursus: Engelen

Engelen zijn één en al oneindige liefde voor en medeleven met de mensheid. Hun gaven kunnen zeer waardevol zijn voor ieder van ons die ze wil ontvangen. Engelen zijn geestelijke wezens van een enorme intensiteit, wijsheid en toewijding. Ze kunnen grote vreugde brengen; ze kunnen diepe wonden helen; ze zetten aan tot respect voor de planeet Aarde en tot liefde voor alles wat er leeft. Bovenal vertegenwoordigen zij de innerlijke vrede die kan ontstaan door een nieuw contact met de liefde van de bron. We hebben een eindeloos grote capaciteit om lief te hebben. De engelen kunnen ons helpen dit potentieel aan te boren.

Tijdens deze 2-daagse cursus ontdek je hoe engelen je leven kunnen verrijken. Door te werken met engelen, ontdek je meer richting en doel in je leven; een grotere diepte in jezelf. Je leven neemt niet altijd een plotselinge en dramatische wending, maar oplossingen voor alledaagse problemen kunnen duidelijker worden; je krijgt verbinding met een diepere bron van liefde en innerlijke vrede en je kunt een heldere kijk krijgen op je plaats in het heelal. We gaan in op beschermengelen (inclusief een meditatie om je persoonlijke beschermengel te ontmoeten), aartsengelen, engelen van de planeten, engelen van de dierenriem, 'wereldse' engelen en hun kenmerken. Ook gaan we in op rituelen met engelen en engelenmeditaties.

Ik geef de cursussen bij mij thuis. Een cursus bestaat uit 2 dagen van 10:00 tot ca. 17:00 uur. Je krijgt een cursusmap met daarin o.a. theorie, oefeningen en een boekenlijst. Tussen de beide dagen zitten 2 weken, zodat je het een en ander rustig kunt laten bezinken en zelf thuis verder aan de slag kunt gaan met de pratijkopdrachten. Het aantal deelnemers is beperkt, zodat er ruimte is voor individuele begeleiding.

 

Voor het komende cursusjaar heb ik deze cursus niet ingepland. Heb je interesse, laat me dat dan gerust weten.