Cursus: Intuïtieve Ontwikkeling

Iedereen beschikt over intuïtie. Door dit te ontwikkelen verruim je je bewustzijn en stimuleer je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Je kijk op het leven kan veranderen door een dieper besef van wie je bent en wat je kunt. Je (latent) aanwezige gaven komen naar boven, ook als je denkt dat jij niet beschikt over deze 'gaven' en dit nooit zal kunnen! Je zult ervaren dat het tegendeel waar is, dat je dit wel degelijk kunt en dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf misschien voor mogelijk houdt.

Tijdens deze cursus gaan we in op: geleidegidsen (inclusief een meditatie om je geleidegids te ontmoeten), aura's & chakra's (je zult ook aura's leren waarnemen), aura & chakra healing, paranormaal genezen, psychometrie (helderziende waarnemingen aan de hand van foto's & voorwerpen), contact met overledenen, kleursymboliek, pendelen en reïncarnatie & karma. Er komen diverse meditatie- en visualisatie-oefeningen aan bod. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk; we bespreken eerst de theorie en gaan daar vervolgens mee aan de slag. Onderaan kun je een lijst zien van onderwerpen die aan bod komen. De cursus is breed van opzet, zodat je van heel veel onderwerpen kunt 'proeven' en er op die manier kunt achterkomen, wat echt bij jou past, waar je hart ligt, waar je blij van wordt en waar je goed in bent.

Ik geef deze cursus bij mij thuis (Goudswaard) op twee zaterdagen met twee weken ertussen. Op deze manier kun je het een en ander rustig laten bezinken en je kunt aan de slag met een aantal thuis-opdrachten. De beide zaterdagen zijn van 10:00 uur tot ongeveer 17:00 uur (met een eventuele uitloop naar 17:30 uur) en zijn inclusief lunch.

Je krijgt een uitgebreide cursusmap waarin alle informatie staat die we tijdens de cursus bespreken (zie onderstaande lijst met onderwerpen). Daarnaast gaan we nog in op extra onderwerpen die ter sprake komen tijdens de cursus (afhankelijk van wat jij en je medecursisten hebben meegemaakt en wat jullie interessant vinden). Na afloop krijg je een Certificaat van Deelname uitgereikt.

Het aantal deelnemers is beperkt (4 tot 6 personen). Ik geef de voorkeur aan kleine groepjes per keer, omdat de cursus op die manier persoonlijk blijft, omdat ik de cursus dan per keer kan aanpassen aan de interesses van de groep en omdat er op deze manier ruimte is voor individuele begeleiding. Zo is de cursus dus ook iedere keer weer anders en dat vind ik zelf heel erg leuk. Ik geef deze cursus met heel veel plezier; iedere cursus is altijd weer bijzonder.

---

- In de Agenda vind je een overzicht van de data waarop deze cursus gegeven wordt.

- Op de pagina met Algemene Voorwaarden vind je meer info over aanmelding, annulering, betaling en dergelijke.

- Op de Tarieven-pagina vind je een overzicht van de kosten van alle cursussen.

---

Onderwerpen Intuïtieve Ontwikkeling - cursusdag 1

Onderwerpen Intuïtieve Ontwikkeling - cursusdag 2

---

Intuitieve Ontwikkeling