Welkom op mijn site... leuk dat je er bent!

Mijn streven is een stukje eenwording van dier én mens; samenwerking op basis van wederzijds respect en gevoel. Mijn doel is o.a. om de relatie met je eigen dieren te verdiepen, maar ook zeker om anders te kijken naar alle dieren om ons heen, in de hoop dat we met z’n allen een algemene gedragsverandering ten opzichte van dieren kunnen bewerkstelligen.

Mijn praktijk is ook gericht op het teruggaan naar jezelf, naar je werkelijke ik, naar je diepste wezen; om innerlijke rust en een gevoel van eenheid te ervaren; om inzichten te verwerven, om (pijn)klachten te verminderen of te verhelpen; om stress te reduceren, om je unieke innerlijke kracht te ervaren en om in het algemeen lekkerder in je vel te komen zitten.

Ik geef de cursussen 'Intuïtief Communiceren Met Dieren', 'Intuïtieve Ontwikkeling', 'Energetische Therapie' en 'Energetische Therapie bij Dieren'. Alle cursussen geef ik bij mij thuis, verdeeld over meerdere dagen. In de agenda vind je een overzicht van de data waarop ik de cursussen geef. Mocht je vragen hebben over één van de cursussen, neem dan gerust contact met me op.

Het lijkt me erg leuk om je binnenkort persoonlijk te mogen begroeten. Hopelijk tot gauw.

Lieve groeten,
Frederike

Google
WWW www.frederike.eu

Deze site is online sinds 2006.
Bedankwoord & Disclaimer

 

Bekijk ook eens mijn pagina op Facebook:

CURRENT MOON

 

 

 

 

 

"Behandel iemand zoals hij is en hij zal blijven zoals hij is. Benader iemand zoals hij zou kunnen zijn en hij wordt wie hij zou moeten zijn".
(Johann Wolfgang von Goethe)