Meditatie : verbondenheid met je innerlijke doel

Verbeeld je, voor je gaat slapen en bij het wakker worden, dat je baadt in het licht van je hogere doel. 

Geef dit licht in je verbeelding een prachtige kleur, een geluid en een geur die goed passen bij jouw welzijn en je spirituele ontwikkeling op dit moment. Visualiseer het licht van je hogere doel dat op ieder moment van dag en nacht door je heen vloeit. Verbeeld je alvast hoe dat licht iedereen waar je die dag mee in contact zult komen zal raken, en gevoelens van liefde en welbehagen oproept in al je relaties. Kijk hoe het zich opent en wonderbaarlijke mogelijkheden voor je creëert, terwijl het jouw pad naar toekomstig geluk en succes verlicht. 

 

Herhaal deze meditatie geregeld en behoud de intentie van verbondenheid met de hoogste begeleiding die jou ter beschikking staat voor jouw eigen grootste goed en het grootste goed van alle betrokkenen. 

 

Meer meditaties kun je vinden op de pagina met meditaties