Look through my eyes

Take a look through my eyes

Everything changes

You'll be amazed what you'll find

If you look through my eyes

(Look through my Eyes - Phil Collins)

 

De reden dat ik deze tekst aanhaal, omdat ik zo graag zou willen dat iedereen dieren met andere ogen gaat bekijken. Eén van mijn doelstellingen is mensen op een andere manier naar dieren laten kijken in de hoop dat we met z'n allen een wereldwijde mentaliteits- en gedragsverandering ten opzichte van dieren kunnen bewerkstelligen. Ik hoop dat iedereen hen gaat zien voor wie ze werkelijk zijn. Niet als minderwaardige schepsels, maar als bijzondere persoonlijkheden, spirituele wezens die - net als wij - onze liefde, aandacht en zorg verdienen; zoals wij dat ook zelf verdienen. 

 

Eén van de mooiste dingen die ik kan doen in mijn werk, is de wereld bekijken door de ogen van een dier. En het zou voor ieder van ons ook zo mooi en fantastisch zijn, als we onszelf zouden bekijken zoals onze dieren ons zien. Onze dieren houden onvoorwaardelijk van ons, steunen ons altijd en overal, ze zijn er voor ons, ook wanneer wij het nog wel eens laten afweten naar onszelf toe. Bekijk jezelf door de ogen van je dier. Zie wat je dier ziet, als het naar jou kijkt. Dan kun je de dieren zien voor wie ze werkelijk zijn. En kun je jezelf zien, zoals je werkelijk bent. Het is één van de allermooiste geschenken.